VERHALEN LEDEN

Verhaal Loet van Dijck

Naar aanleiding van de volledige restauratie van twee van mijn oldtimers, die ik helemaal alleen op motorrevisie, ontsteking en afstelling van de elektrische overdrive na, heb gerestaureerd, volgt hierbij een verslag daarvan. Hieraan heb ik ruim 3½ jaar en meer dan 10000 uren gewerkt. Meestal 7 dagen per week en minimaal 60 uren per week. Vandaar de vele uren.

Lees het hele verhaal (PDF) van:

LOET VAN DIJCK

Verhaal Frank van Valderen

Enkele jaren terug heb ik eens een stukje geschreven voor de site van K.M.Z., over mijn Volvo 544 Special. Een “Kattenrug” dus. De liefde voor die auto was ontstaan, toen ik een jongetje was van 8 jaar en mijn oom Jan uit ‘s-Gravenhage met een gloednieuw exemplaar bij ons in Den Bosch voor onze deur zag parkeren.

Lees het hele verhaal (PDF) van:

FRANK VAN VALDEREN

Verhaal Derk Pot Sr.

Ik was laatst op internet aan het zoeken naar een bepaalde afbeelding over oldtimers en tot mijn grote verbazing, zag ik daartussen een voor mij wel heel bekend gezicht in een artikel van de Nijmeegse regionale krant, “De Dukenburger” staan! Namelijk Derk Pot Sr. uit Nijmegen!

Lees het hele verhaal (PDF) van:

DERK POT SR.

Verhaal Ben van Nuland

BarkasB 1000 Restauratie
Na eerst ruim 10 jaar met historische tractoren bezig te zijn geweest, vond ik het tijd worden voor weer eens een nieuwe uitdaging. Namelijk het restaureren van een klein vrachtwagentje. Eigenlijk klopt het in volgorde zo’n beetje met wat ik in mijn jeugd voor werk deed. Vanaf mijn 17e jaar werkte ik als tractorchauffeur bij een loonbedrijf.

Lees het hele verhaal (PDF) van:

BEN VAN NULAND

Verhaal Kees Verburg

Als voorzitter van Klassiek Mechaniek Zeeland heb ik lang gepleit voor een actieve website. Toen hij er eenmaal was kon ik moeilijk tijd vinden om er iets op te zetten, maar nu ben ik eindelijk zo ver. Ik ben altijd gek geweest op auto’s maar ben wel een beetje in de zestiger en zeventiger jaren blijven hangen.

KEES VERBURG