TERUGBLIK

Terugblik op de Najaarsrit van 29 augustus, 2021

Hoewel de weersvooruitzichten er de gehele voorgaande week goed uitzagen, werden we een groot deel van de dag getrakteerd op lichte miezerige regen!
Vanwege de perikelen rondom het nog steeds aanwezige coronavirus, durfde het bestuur het nog steeds niet aan om gastrijders uit te nodigen, omdat dan waarschijnlijk de opkomst erg groot zou zijn geweest, met een eventueel risico op besmettingen?

Desondanks hadden zich 45 KMZ-deelnemers aangemeld via de voorinschrijving, maar door de mindere weersomstandigheden, hadden zich een aantal voornamelijk cabriorijders afgemeld. Toch verschenen er 35 stoere rijders aan de start bij het prachtige Landgoed De Barendonk, in Beers! Waar we ook bij terugkomst hartelijk werden ontvangen om zowel binnen als buiten in een tentje nog even gezellig (op gepaste afstand) na te praten en een kop soep, worstenbroodje of drankje te nuttigen!
KMZ-leden Herman en Dora Willems hadden weer een prachtige route uitgezet door het Brabantse Land, via een veelal landelijke omgeving, waar alle deelnemers na afloop heel erg enthousiast op reageerden en Herman en Dora bedankten!

We hopen dat iedereen ondanks het iets mindere weer, genoten heeft van deze alweer laatste rit van 2021?
Het bestuur, van Klassiek Mechaniek Zeeland

TERUGBLIK

Terugblik op de Zomerrit van zondag 4 juli, 2021

In verband met de nog bepaalde coronaregels, was de deelname helaas beperkt tot alleen KMZ-leden en ook nog met vóórinschrijving. We hopen dat het verantwoord is, om dit seizoen ook nog een Najaarsrit te organiseren, waarbij we ook weer gastrijders uit mogen nodigen?

Hoewel de dag ervoor de weersberichten nog niet veel goeds voorspelden, hadden we prachtig weer met zelfs enige tijd 25 graden! Met 46 deelnemers was de dag bij voorbaat al geslaagd! Iedereen werd bij “Het Witte Huis” in Zeeland verwelkomd met koffie/thee bij de inschrijving, op kosten van KMZ. Het was dan ook meteen weer heel erg gezellig om elkaar weer eens te ontmoeten na de laatste KMZ-rit in september 2020!

We konden (op enkele foutjes na) genieten van een prachtige route door het Brabantse landschap en kleine dorpskernen! met dank aan de route-uitzetters Frank, Wim en Kees! De finish was wederom bij Het Witte Huis, waar zoals gewoonlijk de consumptiebonnen konden worden ingeleverd en daarbij werd ook enkele keren een warm hapje geserveerd namens KMZ, met dank aan het personeel van Het Witte Huis voor de vriendelijk bediening!

We hopen dat iedereen genoten heeft en hopelijk tot ziens bij de Najaarsrit? (Datum en Uitnodiging volgen z.s.m.)

Het Bestuur van Klassiek Mechaniek Zeeland