Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsrit KMZ, zondag 28 april 2024, start in Hernen

april 28 @ 10:00 - 15:30

Het is inmiddels traditie dat KMZ uit Zeeland, al voor de 10e keer het oldtimerseizoen begint met de Voorjaarsrit vanuit het Gelderse Hernen, bij de Ontmoetingscentrum De Mijlpaal!

Dat deze rit populair is, bleek vorig jaar wel met maar liefst 150 inschrijvingen!

Daarbij waren ook circa 15 prachtige oldtimers met een bouwjaar variërend van 1920 tot 1945, wat zeer uniek mag worden genoemd!   De meesten hadden er toen al circa 100 km op zitten om in Hernen te komen!

Bij goed weer hebben zij dit jaar wederom te kennen gegeven dat ze van de partij zijn!

Dus alle redenen om in te schrijven of om al dat moois te bekijken!

Maar ook oldtimer vrachtauto’s, of exclusieve auto’s van jongere datum mogen inschrijven!

Onderweg  zijn er twee gratis bezienswaardigheden! Als eerste kan men de uitgebreide verzameling Oldtimertrucks van Jan Lewiszong bewonderen en  bestaat ook een unieke mogelijkheid om een modern bijna volautomatisch melkveebedrijf met o.a. melkrobots te bezichtigen, voor belangstellenden!

Inschrijven kan vanaf 10.00 uur, tot 11.00 uur. bij “Ontmoetingscentrum “De Mijlpaal”, Tunnelpad 3, in Hernen. De start is vanaf circa 11.00 uur

De route gaat door diverse dorpjes, maar ook veel polderwegen met schilderachtige landschappen van het prachtige “Land van Maas & Waal” en via een veerpont terug door een groot deel van Brabant, om uiteindelijk weer te eindigen in het Brabantse Zeeland, bij het bekende “Zalencentrum Het Witte Huis”, de thuishaven van Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ).

Daar zijn alle deelnemende oldtimers vanaf circa 15.00 uur, weer uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers nog ruimschoots nagenieten met zicht op hun auto’s want voor ruime en veilige parkeergelegenheid is gezorgd.

 

Deelname voor leden van KMZ is gratis, inclusief een aantal consumpties en rallybord.

Ook niet-leden met een oldtimer of exclusieve auto kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van € 12,00 gevraagd, inclusief enkele consumpties en exclusief rallybord voor de  kostprijs € 3,– wat het  hele jaar door bij onze ritten kan worden gebruikt. (Vrijblijvend)

Voor contact of meer informatie over KMZ zie: www.k-m-z.nl of per E-mail: info@k-m-z.nl

Of telefonisch met KMZ Voorzitter Kees Verburg 06 2245 8701

 

Gegevens

Datum:
april 28
Tijd:
10:00 - 15:30

Organisator

KMZ
Telefoon
-
E-mail
info@k-m-z.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Mijlpaal
Tunnelpad 3
Hernen, Gelderland 6616 AM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0487-531450
Bekijk de site van Locatie